Contact

Smitteweg 6
9162EC, Ballum

Frequently Asked Questions

Tijdens de eerste bijles bespreken we kort hoe jij het beste leert en hoe ik daarbij kan helpen. In de lessen die volgen nemen we de stof door die jij het lastigst vindt. Ook kan ik je helpen met het bijhouden van je huiswerk of het leren voor toetsen. 

Een bijles duurt een uur. Het kan zijn dat na dit uur nog niet alle stof is doorgenomen. Dan loopt de bijles wat uit, wat voor mij geen probleem is. Je ontvangt later een overzicht van de gemaakte uren met daarbij een korte beschrijving van de les. 

De meeste bijlessen zullen door mijzelf gegeven worden. Als er een vak is dat mij minder ligt, regel ik in overleg met jou een andere Amelander voor de bijles.

Doordeweeks ben ik in Leeuwarden en in de weekenden op Ameland voor fysieke bijlessen beschikbaar. Daarnaast kunnen de bijlessen altijd online gegeven worden. Voor fysieke bijlessen kijken we samen naar een geschikte locatie.

De bijlessen zijn voor alle leerlingen van de middelbare scholen, zowel op Ameland als in Leeuwarden. De bijlessen zijn voor elk niveau beschikbaar.

Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen! We beginnen met 1 les per week. Is dit te veel of te weinig? Dan kan het altijd aangepast worden. Heb je het idee dat de bijlessen niet werken of vind je het niet fijn? Dan kunnen we stoppen of minderen met de bijlessen.