Over mij

Hoi! Mijn naam is Annemieke Visser en ik studeer momenteel in Leeuwarden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds ik geslaagd ben voor mijn vwo diploma, ben ik bijles gaan geven in meerdere vakken aan leerlingen van verschillende niveaus en jaarlagen. Omdat dit enorm goed bevallen is, wil ik dit werk graag voortzetten. Aangezien er op Ameland nog weinig gedaan wordt met bijles, wil ik hier graag mee beginnen, en de eilander leerlingen helpen waar ik kan.

Voor wie?

Ik wil me focussen op alle eilander, middelbare school leerlingen, zowel van de Burgemeester Walda School (BWS) als van een school in Leeuwarden. Ik heb mij in de afgelopen jaren gefocust op de bèta vakken als biologie, scheikunde en natuurkunde. Dit zijn dan ook de vakken waar ik de meeste kennis van heb, en dus bijles in wil geven. In mijn examenjaar op de BWS heb ik, behalve aardrijkskunde en geschiedenis, alle vakken gevolgd en ik heb dus ook enige kennis van vakken als economie en de talen.

Wat hoop ik te bereiken?

Ik denk dat ik met mijn bijlessen leerlingen een beetje kan helpen om gefocust te blijven op hun schoolwerk. Een uurtje bijles per week of twee weken kan al veel helpen met het bijhouden van de stof. Daarnaast kunnen leerlingen mij altijd bereiken met korte vragen over de stof. Omdat ik niet een docent ben, kan ik de stof soms in gemakkelijkere taal aan de leerling uitleggen, waardoor de stof die in de les zo moeilijk leek, ineens heel begrijpelijk wordt.